Cum să iți alegi geanta pentru a avea o ținută perfectă 

Geanta este un accesoriu pe care orice femeie îl are în garderoba sa. Toate femeile care sunt pasionate de fashion știu că geanta potrivită poate defini sau în același timp distruge o ținută. Cu o geantă perfectă poți să cucerești lumea! În alcătuirea unei ținute, orice aspect contează. Pe lângă stilul și alegerile personale, unul dintre cele mai importante aspecte este atunci când ne alegem geanta. În garderoba unei femei numărul de genți ocupă un loc fruntaș, alături de perechile preferate de pantofi. De aceea alegerea acestui element vestimentar trebuie abordată cu toată grija și atenția. De la alegerea piesei centrale până la selectarea accesoriilor, nimic nu trebuie ignorat.   

Cum îmi aleg geanta 

Geanta Office Multicolora cu inchidere /Cu manere si curea de umar

Toate femeile au o geantă de damă care este potrivită pentru majoritatea zilelor și ținutelor. Aceasta este îndeosebi practică, destul de mare încât sa poți căra obiectele necesare zi de zi și este versatilă, într-o culoare neutră care se poate asorta cu majoritatea pieselor din șifonier. De asemenea, este potrivită pentru activitățile pe care le vei întreprinde în acea zi. Noi iți recomandăm să alegi o geantă in nuante maronii sau bej, dar daca vrei o piesa statement, poți opta și pentru culori aprinse, precum portocaliu sau galben.Și gențile multicolore sunt o variată foarte bună. Nu vei  da greș nici cu o geantă roșie. Nu uita să alegi un model elegant și chic. Noi iți sugerăm o geantă de tip tote, care se va potrivi cu majoritatea ținutelor. Dacă nu ai multe de cărat, poți opta și pentru o geantă cross body, incredibil de practică. 

Geantă casual 

Genti casual deosebite

Geanta trebuie să fie convenabilă și practică dar în același timp potrivită pentru orice ținută, stil și culoare. Prin urmare, este important să găsești acea geantă care să se potrivească armonios cu stilul tău. Opțiunea cea mai versatilă este o geantă de dimensiuni medii cu mânere scurte, practică și elegantă. Dacă dorești un look impecabil, acest accesoriu trebuie purtat în mână sau pe braț, astfel încât să ofere starea și succesul imaginii tale. Nu uita că, in afara de context, trebuie să iei in calcul funcționalitatea, materialul, mărimea, silueta pe care o ai, cât de bine se asortează geanta cu ce porți deja și, nu in ultimul rând, stilul personal.       

Genți elegante 

Geanta eleganta de piele naturala

Gențile vor rămâne obsesia femeilor indiferent de epocă și stil. Geanta trebuie să fie simplă și elegantă, fără detalii decorative inutile, de dimensiuni potrivite, cu mânere scurte. Pentru un look impecabil culoarea genții trebuie să fie în armonie cu culorile hainelor pe care le porți și în general cu vestimentația din dulap.  Pentru sezonul cald, sunt potrivite culorile alb, bej, gri deschis, iar pentru sezonul rece sunt potrivite tonurile de maro, gri închis, negru. Nu uita că geanta potrivită pentru un look deosebit nu trebuie să fie cu o abundență de elemente decorative. Un model simplu și concis se potrivește perfect oricărui dulap și este potrivită pentru orice ocazie. Cea de-a doua versiune pe care o poți alege cu ușurință este o culoare mai strălucitoare, care poate deveni un accent al imaginii tale. Geanta pentru iarnă este mai potrivită în nuanțe închise, iar pentru vara în nuanțe luminoase. 

Cum cumpăr 

Genti de piele naturala

Magazinele îți pun la dispoziție o gamă variată de modele ca tu să ai din ce alege! De la gențile supradimensionate, potrivite pentru shopping, sau mini, pentru ieșiri casual în oraș, la rucsacuri versatile pentru o zi ocupată la birou sau clutch-uri foarte elegante, pentru serile deosebite. Ți-am pregătit aici cele mai elegante și în vogă modele de genți, poșete, rucsacuri și plicuri care fac senzație anul acesta! Oricare este alegerea ta, important este să porți genți potrivite stilului tău! Așa că e timpul să comanzi gențile care ți se potrivesc, clasice sau extravagante, dar întotdeauna de calitate! Fii deosebită într-o zi obisnuită!   

%d blogeri au apreciat: