Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 este acum la precomanda! Precomanda acum si ai -1.000 lei extra  pentru Galaxy Z Flop4 si -750 lei extra pentru Galaxy Z Flip4. Plata se poate face si in rate lunare. Poti alege intre 6 si 60 de rate lunare.

Descriere

Stil și funcționalitate, care se potrivesc în buzunarul tău
Este un device îndrăzneț ce încape ușor în orice buzunar. Mic, dar puternic atunci când este pliat, acest telefon este suficient de compact pentru a se potrivi în palmă, dar lasă o impresie puternică prin culorile elegante, care se potrivesc cu stilul tău*.
*Galaxy Flip4 este disponibil în Bora Purple, Graphite, Pink Gold și Blue. Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară, regiune sau operator.

Precomandă Galaxy Z Flip4 și primești un pachet de beneficii

Telefoane Mobile Samsung Galaxy Z Flip4

Camere foto, care surprind viața dintr-o nouă perspectivă.
Profită de camera foto cu unghiuri agile a acestui telefon. Quick Shot îți permite să realizezi un selfie chiar de pe ecranul frontal, permițând chiar și schimbarea raportului, pentru a-ți prezenta un cadru complet înainte de a fotografia. Sau îl deschizi și îți aranjezi poziția cu FlexCam, ținând camera foto în sus, astfel încât să poți face o fotografie de grup sau un selfie, fără să-ți folosești mâinile, cu perspective uluitoare*.
*Flex Mode este acceptat pentru unghiuri cuprinse între 75° și 115°.
Telefoane Mobile Samsung Galaxy Z Flip4

Camere foto, care surprind viața dintr-o nouă perspectivă.

Modul Flex: experiențe multiple din unghiuri diferite
Împărtășește cu prietenii tăi experiența ecranului pliabil. Deschide-l în unghiul dorit și vezi cum se transformă ecranul principal în Flex Mode. 3 Cu Touchpadul Flex Mode, controlezi cu ușurință aplicațiile în Flex Mode, în timp ce redai muzică sau videoclipuri, folosind camera foto și multe altele.
Cele mai rezistente dispozitive pliabile Samsung Galaxy din toate timpurile

Primele smartphone-uri pliabile din lume, rezistente la apă, nu au fost niciodată atât de puternice*.  Aceste dispozitive, care sfidează zgârieturile, sunt cele mai rezistente dispozitive create de noi vreodată, cu unicul Corning® Gorilla® Glass Victus®+ la exterior și Ultra Thin Glass în interior. Iar balamaua este protejată de Armor Aluminium – cadrul nostru cel mai dur, din aluminiu.

*Se referă la Galaxy Z Fold4, Z Flip4, Z Fold3 5G și Z Flip3 5G. Galaxy Z Fold4 este certificat IPX8. IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare până la 1,5 metri de apă curgătoare, timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau în piscină. Nu este rezistent la praf.

Precomanda acum si ai -1.000 lei extra  pentru Galaxy Z Flop4 si -750 lei extra pentru Galaxy Z Flip4.

Precomanda acum si ai -1.000 lei extra pentru Galaxy Z Flop4 si -750 lei extra pentru Galaxy Z Flip4.

Viteză de încărcare mai mare. Durată de viață mai lungă a bateriei.
Un procesor actualizat, de 4 nm, funcționează cu o baterie de lungă durată, de 3700 mAh (tipică), pentru a rezista ore întregi.5 Când energia scade, îl conectezi pentru Super Fast Charging sau renunță la cablu cu Fast Wireless Charging 2.0.6,7 Cu toată această putere de rezervă, poți chiar să partajezi o încărcare cu prietenul tău sau căștile tale cu Wireless PowerShare.
Vezi ce este important dintr-o privire pe ecranul frontal
Ecranul frontal de 1,9 inchi îți oferă acum și mai mult control și mai multe informații.9 Personalizezi cadranul ceasului așa cum îți dorești, pentru versiunea mobilă a exprimării de sine. Apoi verifici vremea, accesezi Setări Rapide sau adaugi alte componente. Și când mesajele ajung din grupul de discuții, le poți răspunde cu ușurință, fără a fi nevoie să extinzi telefonul.
%d blogeri au apreciat: