Ținuta de weekend-cum alegem ținuta funcție de ocazie

Ținuta este o alegerea foarte importantă pentru un weekend pe care vrem să-l petrecem cu prietenii sau familia.Alegerea ținutei depinde de ce activitate ne-am propus pentru weekend. O ținută o să alegem dacă mergem într-un city breek, altă ținută dacă  vrem sa facem o excursie să vizităm un obiectiv turistic.Important e ca ținuta aleasă să fie comodă, lejeră, sa fie adaptată activității pe care o desfașurăm. Să ne simțim bine in ea. Important e si cum călătorim, dacă calatorim cu mașina sau autocarul,cu avionul sau cu trenul.Ținuta trebuie sa ne satisfacă nevoile cerute de modul în care călătorim.

Călătoria cu autoturismul propriu!

Dacă ai ales să pleci undeva cu autoturismul propriu, trebuie sa ai o ținută lejeră, agreabilă, confortabilă.Drumul poate fi lung și o să ai nevoie să te oprești, din când în când, pentru împrospătare.

Pantaloni lungi evaxati

Blugi si pantaloni

Pantalonii sau blugii reprezinta cea mai practică piesă vestimentară și se potrivesc în orice situație. Modelele de pantaloni pe care le gasești aici, cu siguranță iți vor satisface toate așteptarile. Așadar te invităm sa rasfoiesti o categorie deosebită special creată pentru tine.E bine sa porți o pereche de pantaloni scurți sau lungi, din materiale vaporoase. Să îi asortați cu un tricou sau o cămașă lejeră, din in sau bumbac, care să-i permită corpului tău să respire.

Camasa cu imprimeu floral

Bluze si cămăși

Cămașa sau bluza pe care o porți are un puternic semnal non verbal pe care il vei folosi pentru a comunica. Fie că iți place sau nu, o camașă sau o bluză bine aleasă va vorbi despre tine! Asigură-te că spune ceea ce trebuie. Aici, in colecția de cămăși și bluze vei găsi întotdeauna modelele potrivite.

Pantofi și teniși

Pantofi sport

Încălțămintea e bine să fie cât mai comodă,casual, nu e cazul să te încalți în pantofi eleganți  care pot fi incomozi si  nepotriviți. Poartă o pereche de sandale fără toc, sau tenisi din material textil. Picioarele tale iți vor fi recunoscătoare.Vei avea de stat mult în mașină în timpul călătoriei si vei avea de mers în timpul pauzelor de improspătare. Deci e foarte important să iți alegi corect încalțămintea.

Ochelari de soare

Accesorii

Accesoriile sunt o parte importantă,foarte importantă, a ținutei.Să nu uităm, o pereche de ochelari de soare devine obligatorie pentru protecția ochilor si a feței. Alege perechea care să te facă să te simți bine. Ai de ales dintre sute de modele așa că îți va fi greu să te decizi. Creează ținute memorabile și bucură-te de un look în tendițe cu super-selecția noastră de ochelari de soare. La fel și bijuteriile, nu unele cu pretenții ci bijuterii simple care sa-ți facă placere-brățări, inele, coliere,pandative. Îți vor da un aer distinct prin simplitatea si frumusețea lor.

Genti si rucsacuri

Genti si rucsacuri

Mai trebuie sa alegem o geantă si suntem aproape gata. Avem de ales între o geantă crossbody sau shopper, geantă duffle mică cu baretă detașabilă sau chiar o borsetă.Trebuie să se asorteze cu întreaga ținută și, lucru foarte important, trebuie să fie utilă,foarte utilă. În ea o să ne ținem actele, ochelarii, câteva farduri, șervețele umede si căte si mai câte purtam noi intr-o geantă. Că slavă domnului, purtăm destule.

Mai avem puțin și ne-am creat ținuta de deplasare pe care, desigur, o putem folosi si odată ajunși la obiectivul nostru turistic. Fie vizităm un oraș in cazul unui city break, fie vizităm un obiectiv turistic din afara orașului. Aici, funcție de situație, e bine să fim pregatite să schimbăm incălțămintea, poate cu o pereche de adidași sau cu o pereche de snekersi. Mai putem adăuga la ținută o geacă, o veste, o pălărie sau o șapcă, după cum situația ne impune.Și nu ne mai rămâne decât sa ne bucurăm de weekend-ul nostru, pe care l-am așteptat de atâta vreme.

În loc de concluzie

Vă doresc călătorie plăcută și …important, nu uitați că toate magazinele au reduceri de primăvară foarte mari, e sfârșit de primăvară,ce vrei?

Nu uita să vizitezi magazinele noastre partenere, cele care ne-au ajutat să scriem acest articol. le gasești în subsolul paginii.

 

%d blogeri au apreciat: